Echtscheidingsspreekuur

Echtscheidingsspreekuur   (gratis)

Hoe gaat het nu verder met de kinderen, de huisvesting, de financiën en hoe lang duurt een (echtscheidings)procedure eigenlijk? Wat is mediation en hoeveel kost een echtscheiding? Dit zijn vragen waarmee iedereen die voornemens is om te gaan scheiden of die samenwoont en overweegt om uit elkaar te gaan, wordt geconfronteerd. Vaak weet u niet wat u te wachten staat en kan een eerste gesprek met een van onze echtscheidingsspecialisten al verhelderend werken. Ook voor vragen die na de echtscheiding opkomen (over onder meer omgang, gezag en herberekening alimentatie) kunt u op het echtscheidingsspreekuur terecht. Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennis maken, bezoek dan ons echtscheidingsspreekuur. U kunt samen met uw (ex-)partner komen maar natuurlijk ook alleen.

 

Hoe werkt het echtscheidingsspreekuur?

Een gesprek tijdens het echtscheidingsspreekuur met een van onze specialisten kost u niets. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Omdat wij begrijpen dat u tijdens het echtscheidingsspreekuur liever geen bekenden tegenkomt hebben wij besloten om het spreekuur in het vervolg enkel op afspraak te houden. Wilt u een afspraak maken klik dan hier of bel 0413 255180. Uiteraard blijft het gesprek geheel vrijblijvend en kosteloos.

Tijdens het spreekuur kunt u uw vragen bij onze echtscheidingsspecialisten neerleggen. Zij zullen u graag informeren en adviseren.